In September vind in OIRSCHOT ieder jaar de kunstroute plaats. Deze leidt langs 45 ateliers, musea en galerieën. Ik ben dan ook werkzaam in mijn tuin. Er is een grote collectie werken aanwezig.

 

In Mei presenteren lokale kunstenaars zich in het Oischotse museum Kruysenhuis. Ik ben altijd aanwezig (www.kruysenhuis.nl)

Meer informatie: www.kunstrouteoirschot.nl

 

In september/oktober 2008 was ik een van de deelnemers aan LAND ART VALKENSWAARD. Langs de prachtige 6 km lange Tongelreeproute in het kronkelende beekdal hadden een 30-tal kunstenaars in de twee voorafgaande weken ieder hun eigen kunstwerk in de natuur opgebouwd.

 

In 2009 / 2010 ben ik deelnemer aan de tentoonstelling TULP-EN-VAAS. Deze expositie geeft een beeld van de hedendaagse abstracte keramiek rond het thema tulp-en-vaas. Ruim honderd kunstwerken van Nederlandse en Vlaamse keramisten worden aan een enthousiast publiek vertoond. In BelgiŽ in Mol, Hasselt, Mechelen en als laatste Ieper. In Nederland was de tentoonstelling te gast in het atrium in het gemeentehuis in Den Haag.

 

Veel van de kunstenaars van TULP-en-VAAS participeerden in 2010 in een LAND-ART PROJECT in een reusachtige kleigroeve in Ieper (BE). Er werd een gigantisch kleurrijk schilderij gecreŽerd van 50 x 100 meter, met uitsluitend gebruikmaking van de aanwezige natuurmaterialen, vooral allerlei kleuren klei.

 

Meer informatie: www.landartinitiatief.nl

Meer informatie: www.hardgebakken.nl